Лікарчук: проведення ЗНО під загрозою зриву

Лікарчук: проведення ЗНО під загрозою зриву

04.04.14 12:05 0 595
Директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук заявляє, що проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2014 році під загрозою зриву через недофінансування і проблеми в сфері захисту матеріалів ЗНО. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За його словами, для проведення зовнішнього незалежного тестування для абітурієнтів необхідно 9,48 мільйона гривень, а на центр отримав від держави 3 мільйони гривень.

Лікарчук додав, що організатори тестування готові прийняти будь-яку допомогу, в тому числі від бізнес-структур і громадськості.

За його словами, якщо необхідні кошти не надійдуть впродовж 8-9 днів, то графік підготовки та проведення ЗНО буде зірвано остаточно.

Український центр оцінювання якості освіти також продовжив перереєстрацію на зовнішнє тестування для абітурієнтів з не визнаної Україною Республіки Крим на материковій частині України до 16 липня.

За словами Лікарчука, кримські абітурієнти можуть перереєструватися в будь-яке місто України, де заплановане проведення тестування.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ