На Хмельниччині фахівці психологічної служби обговорили важливі питання роботи інтернатних закладів

На Хмельниччині фахівці психологічної служби обговорили важливі питання роботи інтернатних закладів

05.04.14 09:57 0 722
3 квітня в Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар для фахівців психологічної служби інтернатних закладів з питань забезпечення ефективності та результативності корекційно-розвивальної, соціально-перетворювальної та реабілітаційної роботи практичних психологів і соціальних педагогів інтернатних закладів.

На семінарі розглянуто ряд питань. Зокрема, про роль психологічної служби у забезпеченні якості освіти в інтернатних закладах області – доповів т.в.о.ректора ХОІППО Попик О.Ф.

Пастух Л.В. проінформувала про дотримання вимог нормативних документів щодо організації та проведення корекційно-розвивальної і соціально-перетворювальної роботи

Про пріоритетні завдання, принципи, форми та методи корекційно-розвивальної і соціально-перетворювальної роботи з урахуванням специфіки різних типів закладів інтернатного типу – доповіли Ніколова В.В. та Страшнюк Ж.Д.

В рамках роботи семінару також проведено круглий стіл з обміну досвідом роботи практичних психологів та соціальних педагогів щодо вирішення нагальних проблем учнів та педагогів шкіл-інтернатів засобами корекційно-розвивальної, соціально-перетворювальної роботи за участю Фічковської А.І. – практичного психолога Заліської спеціальної школи-інтернату, Думанської Т.А. – практичного психолога Кам’янець-Подільської спеціальної школи-інтернату та Фурди Т.П. – практичного психолога Славутського обласного ліцею.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ