Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

05.04.14 11:02 0 771
Цими вихідними Львів залиє різнобарвною весною. В очах іскритиметься радість, у руках – ніжний трепет, а надворі гулятиме «Японська весна», яка зачарує виставками, майстер-класами та лекціями про Країну сонця, що сходить. У кінотеатрах ж причаїться «Французька весна», яка покаже весь кольоровий світ найромантичнішої країни земної кулі. І лише львів’яни мають право обрати, що їм більше до душі: філософія Сходу, романтика Парижа чи природа Львова, яка лиш починає прокидатися. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

Львівська опера о 18.00 запрошує на «Севільського цирюльника». У цей же час театр ім. М. Заньковецької покаже «Сватання на Гончарівці».

Театр «Воскресіння» у вихідні о 18.00 двічі покаже комедію «Він, вона, вікно, покійник».

О 19.00 театр ім. Леся Курбаса чекає на виставу «Театр злочину».

Перший український театр для дітей та юнацтва о 12.00 кличе на «Зоряного хлопчика», а «І люди, і ляльки» о 12.00, 14.00 – на «Лікаря Айболить». НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

О 12.00 Львівська опера покаже балет «Білосніжка та семеро гномів», а о 18.00 – оперу «Іоланта».

Театр ім. М. Заньковецької представить о 12.00 нову виставу «Диво-квітка», о 18.00 на камерній сцені спектакль за однойменним твором Кобзаря «Катерина».

Львівська філармонія о 18.00 запрошує на концерт романтичного тріо флейти, віолончелі й фортепіано.

Драмтеатр ім. Лесі Українки готує на 18.00 спектакль «Стіна».

Театр Курбаса кличе о 19.00 на «Забави для Фауста».

А театр «І люди, і ляльки» о 12.00, 14.00, 16.00 покаже спектакль «Шовкова косиця». ЦИРК

Львівський цирк підготував на арені чудесну виставу «Чінізеллі». Її покажуть у суботу о 16:00 та у неділю о 12:00 та 16:00. КІНО

Любителям кіно цих вихідних пропонують поринути у світ Франції. На відвідувачів у суботу чекає Довга ніч короткого метражу. Це нагода посміятися, помріяти, розчулитись... і провести безсонну ніч в кінотеатрі. МУЛЬТИКИ

«Ріо 2». Голубчик, Перлинка і їхні троє дітей живуть щасливим життям у чарівному місті Ріо-де-Жанейро. Коли Перлинка вирішує, що дітям потрібно навчитися жити, як справжнім птахам, вона наполягає на авантюрній мандрівці в нетрі річки Амазонки. Там, намагаючись вписатися в нове оточення, Голубчик починає турбуватися, що може втратити Перлинку і дітей, які йдуть на поклик дикої природи.

НОВИНКИ

«Синевир» (жахи). Радянський Союз, кінець 70-х. Екскурсія по Софії Київській. Група туристів зупиняється біля древньої стіни, на якій залишки середньовічних малюнків. Гід пояснює, що це зображення скоморохів. Чоловік 35 років, Єгор – один з туристів – уважно вдивляється в малюнок, на якому кілька людей, в руках яких чи то бубни і дудки, чи то щити і списи, оточили дивну істоту з тілом людини й головою пса. Гід продовжує монотонно говорити про свята, про ряджених і скоморохів, про зародження театру в Стародавній Русі. Єгор вдивляється в люту псячу морду. Радянські Карпати. Невеликий хутірець, загублений у лісах біля гірського озера Синевир. Вранці з будинку потайки від батьків, збираються на рибалку брат і сестра, Сашко і Настя. Вони забираються на озеро Синевир, рибалка чудова, повне відерце риби. Несподівано в лісі чується крик: «Ау!».

«Аттіла Марсель» (комедія). Полю тридцять років, він живе в паризькій квартирі зі своїми тітками, двома літніми аристократками, які виховували його з двох років і мріють про те, щоб він став піаністом-віртуозом. Життя Поля – повсякденна рутина, яка обмежується піаніно у вітальні і школою танців його тітки, в якій він працює акомпаніатором. Ізольований від зовнішнього світу, Поль старіє, так і не встигнувши познайомитися з життям... До того дня, поки не відбувається його зустріч з мадам Пруст, сусідкою з четвертого поверху. У цієї ексцентричної жінки є рецепт трав’яного чаю, який може за допомогою музики викликати давно поховані спогади.

«Красуня та Чудовисько» (фентезі, трилер, мелодрама). Сучасна екранізація казки Шарля Перро. Дочка купця, смілива і відважна Белль (Красуня), шукає свого батька в палаці. Вона знаходить батька і залишається в палаці Чудовиська. З часом вони стають друзями. Чудовисько, яке наганяє жах на всю округу, насправді дуже нещасне, а в його грудях б’ється добре серце. Але злі чари чарівниці розвіються тільки тоді, коли його зможе полюбити прекрасна дівчина.

«Перший месник. Друга війна» (фантастика, бойовик, пригоди). Після подій в «Месниках», Стів Роджерс намагається спокійно жити в сучасному світі, у Вашингтоні. Але коли організацію ЩИТ атакують, Стів потрапляє в павутину інтриг, яка загрожує всьому світу. Після того, як справа розплутується, Капітан Америка і Чорна вдова об’єднуються з новим союзником Яструбом. Незважаючи на це, герої зустрічають несподіваного ворога – Зимового солдата.

«Рейд 2» (бойовик, трилер, кримінал). З трьох поліцейських, що вибралися з кривавого пекла першої частини, живим залишається тільки офіцер Рама. Звільнившись зі спецназу, він пробує почати життя заново, але незабаром минуле жорстко нагадує про себе – злочинці вбивають його брата. Щоб помститися, він працює під прикриттям у потужному кримінальному синдикаті, де швидко піднімається до вершини бандитськії ієрархії. Ворогів тут ще більше, і кожен хибний крок може виявитися останнім. Тут немає ні близьких, ні друзів, ні любові, ні туги, ні жалю!

ТЕ, ЩО КІНОМАНИ МАЛИ ЗМОГУ ПОБАЧИТИ

«Ной» (фентезі, драма, пригоди). Біблійний Ной страждає видіннями апокаліптичного потопу і вживає заходів, щоб захистити свою родину від прийдешньої повені.

«Мізерере» (трилер). У вірменському соборі святого Іоанна Хрестителя в Парижі убили чилійського біженця Вільгельма Гетца, регента хору хлопчиків і органіста. Касдан, офіцер поліції у відставці і прихожанин собору, негайно починає власне неофіційне розслідування. До нього приєднується Френк Салек з відділу захисту прав неповнолітніх. Виявляється, що у минулому зникло кілька хлопчиків з хорів, якими керував Гетц. За першим злочином слідують ще більш криваві вбивства. Між повним небезпек розслідуванням, яким займаються герої, і старовинним хоралом «Мізерере» існує таємничий зв’язок.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі більшість ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ