На Волині представили прокурора

На Волині представили прокурора

05.04.14 13:41 0 783
Анатолія Коцуру призначено прокурором Волинської області. Відповідне представлення колективу відбулося за участі виконувача обов’язків Генерального прокурора України Олега Махніцького, голови обласної державної адміністрації Григорія Пустовіта та першого заступника голови обласної ради Олександра Пирожика.

Під час представлення, Олег Махніцький повідомив, що наказ про призначення Анатолія Коцури був підписаний ще 20 березня, після чого відрекомендував його як принципового керівника та умілого організатора.

«Як Генеральний прокурор, я впевнений, що Анатолій Коцура виконає усі завдання, які покладені на органи прокуратури керівництвом держави», - зазначив Олег Махніцький.

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт привітав новопризначеного прокурора області та зазначив, що чергове призначення не повинно стосуватись лише зміни керівника: « триває зміна принципів роботи та перезавантаження не лише облич, але й підходів та позицій. Прокуратура повинна працювати не лише за законом, але й чітко робити все для того, щоб закон став щитом захисту інтересів держави і мечем для тих, хто хоче ті інтереси всупереч закону порушувати. Ми всі усвідомили, що країна змінилася та змінився її народ».

У свою чергу, Анатолій Коцура подякував Олегу Махніцькому за надану високу довіру очолити прокуратуру Волинської області у складний для народу та держави час. «У своїй роботі я буду дотримуватись принципу трьох «П»: патріотизм, порядність та професіоналізм», – підкреслив новопризначений прокурор Волинської області.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ