Чернігів: Традиційна лекція для студентів

Чернігів: Традиційна лекція для студентів

05.04.14 18:51 0 749
Чернігівський міський голова Олександр Соколов провів лекцію для студентів, які проходять навчання у Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації держслужбовців. Молоді люди з вищих навчальних закладів Чернігова і Ніжина планують пов'язати свою майбутню професійну діяльність із роботою в органах місцевого самоврядування та державної влади. За інформацією організаторів, для участі в програмі було відібрано 44 учасники навчання.

Під час зустрічі міський голова висловив сподівання, що молодь зацікавиться роботою в органах місцевого самоврядування. На думку О.Соколова, робота повинна бути внутрішньою потребою. "Я в різних структурах працював – у державних, громадських, але робота в органах місцевого самоврядування подобається найбільше. Чесно!", - зізнався керівник обласного центру.

Він розповів студентам про сучасну концепцію реформування місцевого самоврядування, що передбачає децентралізацію влади та передачу більших повноважень на місця. Також ішлося про формування міського бюджету, його доходи і видатки у нинішніх умовах економії коштів.

Студенти мали можливість поставити свої питання міському голові та отримати на них відповідь. Зокрема, молодь цікавилася втіленням екологічних програм у Чернігові, насамперед, продовженням розчищення русла річки Стрижень, перспективами працевлаштування, будівництвом дитячих садків в обласному центрі, вирішенням проблемних питань переселенців із Криму тощо.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Хмельниччині на місці ...

КОМЕНТАРІ