Сидір Кізін: «Новопризначені голови райдержадміністрацій мають налагодити зовсім іншу філософію взаємин з громадою»

Сидір Кізін: «Новопризначені голови райдержадміністрацій мають налагодити зовсім іншу філософію взаємин з громадою»

05.04.14 08:01 0 704
Представляючи нового керівника Олевського району, голова облдержадміністрації Сидір Кізін ознайомив олевчан із завданнями нової влади, новою філософією, що впроваджується в роботі органів державної влади.

Події останніх місяців показали кризу довіри до влади з боку громади. Отже, першочерговим завданням, за словами очільника області, є відновлення довіри людей до влади. Новопризначені посадовці повинні користуватися повагою, мати авторитет серед людей. Друга важлива вимога до керівників – професіоналізм.

«Зараз, коли частина нашої території окупована ворожими військами, є реальна загроза нашому суверенітету і цілісності, громада, як ніколи, повинна бути консолідованою. Ми маємо відмовитися від дріб’язкових суперечностей, образ і об’єднатися, щоб зробити нашу країну кращою. Зараз ми можемо впроваджувати реформи, про які мріяли, щоб наблизити Україну не тільки до європейського, а й до світового співтовариства», - вважає Сидір Кізін.

Зовнішні виклики мотивують владу, суспільство до змін, до проведення швидких і рішучих реформ. У цьому напрямку діяльності голова облдержадміністрації дуже сподівається, зокрема, на підтримку олевської громади, районної ради.

На переконання Сидора Кізіна, новопризначені голови райдержадміністрацій мають налагодити зовсім іншу філософію взаємин з громадою. Якщо раніше глави адміністрацій були намісниками Президента, не залежали від волі людей, були відірвані від їхніх запитів і часто мали спокусу використовувати владу в своїх інтересах, то тепер вони націлені на співпрацю з громадою, зокрема, через районну раду. Тому при формуванні системи діяльності голова райдержадміністрації буде повністю покладатися на думку й волю громади.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ