Житомирщина: один з найвіддаленіших районів області, Олевський, має нового керівника

Житомирщина: один з найвіддаленіших районів області, Олевський, має нового керівника

05.04.14 12:12 0 846
4 квітня очільник області представив нового керівника одного з найвіддаленіших районів області. Головою Олевської райдержадміністрації став Віктор Пилипчук.

«Цю людину в Олевську добре знають. Він професіонал, має великий досвід роботи у виробничій галузі», - так охарактеризував нового керівника очільник області. Він висловив упевненість в тому, що з допомогою новопризначеного глави району за підтримки обласної влади, громади Олевщини вдасться запустити економіку в регіоні.

«Ми чекаємо від олевчан підтримки нового керівника, а Віктору Пилипчуку я даю доручення змінити повністю підхід до відносин з громадою, з підприємцями, щоб органи влади на місцях були доброзичливими до потреб громади і надавали допомогу, а не були наглядачем», - заявив Сидір Кізін.

Віктор Іванович Пилипчук народився 1975 року в Олевську. Закінчив Національний аграрний університет. Весь свій трудовий шлях присвятив Олевщині, працюючи в Білокоровицькому та Олевському лісових господарствах. Останні півроку працював у Державному агентстві лісових ресурсів України.

«Це призначення вважаю не нагородою, а великим іспитом і відповідальністю перед громадськістю Олевського району», - зазначив новопризначений керівник.

За його словами, основні завдання районної влади - реалізація на Олевщині реформаторської політики уряду України, широкий суспільний діалог з представниками громадськості для напрацювання рішень ключових проблем розвитку району.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Прикарпатський художник ...

КОМЕНТАРІ