В Житомирській області громадська рада при облдержадміністрації готова до налагодження конструктивного діалогу з новою владою

В Житомирській області громадська рада при облдержадміністрації готова до налагодження конструктивного діалогу з новою владою

05.04.14 15:53 0 718
Члени правління громадської ради при облдержадміністрації підбили підсумки своєї роботи та обговорили перспективи взаємодії з новим керівництвом області. Голова громадської ради Леонід Антонюк звернув увагу на те, що до складу цього дорадчо-консультативного органу входить 191 організація, а її члени працюють у 19 комісіях. Протягом 2013 року головою облдержадміністрації було підписано 25 розпоряджень, які передбачали залучення членів громадської ради до роботи у вищому виконавчому органі області.

За рік функціонування цієї інституції на її адресу надійшло 204 листи з проханнями, пропозиціями та проблемами від пересічних громадян та юридичних осіб, на 184 з яких були надані відповіді. У 2013 році з боку громадської ради значна увага приділялася таким питанням: лікування громадян, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, перерозподіл субвенції на користь Житомирського ТТУ, дослідження роботи ринків з продажу плодоовочевої продукції.

Однак, за словами Леоніда Антонюка не з усіма структурними підрозділами облдержадміністрації вдалося налагодити дієві механізми взаємодії. Саме тому він висловив сподівання, що нове керівництво області буде приділяти більше уваги співпраці з громадською радою, а це в свою чергу стане гарантією конструктивного діалогу.

Леонід Олександрович повідомив, що Національний банк України виділив для громадської ради 35 комп’ютерів, які її члени готові передати департаментам облдержадміністрації. Саме тому він попросив Сидора Кізіна видати доручення та визначити відповідальну особу, аби оргтехніку можна було доставити до обласного центру найближчим часом.

Перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко наголосив на необхідності підписання меморандуму про співпрацю між громадською радою та обласною державною адміністрацією, в якому будуть деталізовані механізми взаємодії. Геннадій Васильович зазначив про те, що нова влада відкрита до спілкування і роботи з громадськістю й готова вислухати всі пропозиції та взяти їх до уваги.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ