Рівненська область: рятувальники нагородили переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті-життя у безпеці»

Рівненська область: рятувальники нагородили переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті-життя у безпеці»

05.04.14 09:07 0 820
3 квітня працівники Держслужби з НС області в актовій залі Навчально-виховного комплексу «Школа колегіум» імені Тараса Григоровича Шевченка, що в місті Сарни, нагородили переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті - життя в безпеці -2013».

Захід організований Всеукраїнським громадським дитячим рухом «Школа безпеки» за сприяння Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Міністерства молоді та спорту України, навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності областей України.

Конкурс «Безпека в житті - життя у безпеці -2013» проводився в три етапи: шкільний (районний ), регіональний (відбірковий) і всеукраїнський (заключний). У ньому взяли участь понад 10 000 дітей віком від 6 до 17 років. На фінал надійшло понад 500 робіт з 17 регіонів України, а переможцями та призерами конкурсу стали 105 чоловік. Приємно відзначити, що 18 з них – учні навчальних закладів Рівненської області, які гідно представили наш регіон на конкурсі.

Члени журі високо оцінили роботи рівненських дітей, так в номінації «Живопис» призові місця зайняли Софія Цуман та Ольга Аврамишена в номінації «Оповідання» Тетьяна Мокробородова та Максим Шерстюк.

Переможці та призери конкурсу отримали від голови Рівненського обласного відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки» Мирослава Дем’янчука дипломи та подарунки. Не оминули увагою і педагогічні колективи шкіл. Викладачів було нагороджено дипломами та подарунками за плідну співпрацю з Всеукраїнським громадським дитячим рухом «Школа безпеки», пропаганду правил безпечної поведінки засобами мистецтва, вагомий внесок у підготовку учасників конкурсу «Безпека в житті – життя в безпеці» та високий рівень представлених робіт.

Організатори конкурсу продовжать роботу і в цьому році, аби навчити ще більше юних українців правилами поведінки, що роблять життя і комфортним, і безпечним.

Тож, щиро бажаємо всім учасникам успіхів у цій важливій справі, творчої наснаги та нових перемог.

ГУ ДСНС Україні у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі відбулося ...
Наступна новина: ІТ-аутсорсинг

КОМЕНТАРІ