В Тернополі сергій Надал зустрівся з міжнародними офіційними спостерігачами ОБСЄ

В Тернополі сергій Надал зустрівся з міжнародними офіційними спостерігачами ОБСЄ

05.04.14 14:48 0 710
3 квітня відбулася зустріч міського голови Тернополя Сергія Надала з міжнародними офіційними спостерігачами від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Довгострокові спостерігачі Робсон Карл Крістер Рутгер з Швеції та Лара Залуські з Канади будуть здійснювати спостереження за ходом організації, підготовки та проведення виборчої кампанії в Тернопільській області під час позачергових виборів Президента України, що відбудуться 25 травня 2014 року. Місію було відкрито на запрошення Міністерства закордонних справ України.

Місія здійснюватиме оцінку усього виборчого процесу з точки зору його відповідності зобов'язанням ОБСЄ та іншим міжнародним стандартам демократичних виборів, а також національному законодавству. Спостерігачі проаналізують законодавчу базу та ЇЇ виконання, роботу органів, відповідальних за управління виборчим процесом, а також відповідних державних органів, заходи у рамках передвиборчої агітації, процес висвітлення у ЗМІ та розв'язання виборчих спорів. У день голосування спостерігачі будуть присутні під час відкриття виборчих дільниць, процесу голосування, підрахунку бюлетенів та встановлення підсумків голосування на всіх рівнях.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Переселенці із Криму ...

КОМЕНТАРІ