На Тернопіллі завершилося пробне тестування

На Тернопіллі завершилося пробне тестування

05.04.14 11:57 0 818
В області завершилося чергове пробне зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, математики, біології, географії та світової літератури.

Тестування проводилося в 18 пунктах, а це 179 аудиторій. В ньому взяли участь 1916 учасників із 2043 зареєстрованих, що становить 94%. Для організації та проведення пробного ЗНО було залучено 405 педагогічних працівників, 18 медичних працівників. Охорону та правопорядок на пунктах пробного тестування забезпечували працівники районних, Тернопільського міського відділів УМВС в Тернопільській області.

Ті зареєстровані учасники тестування, які не з’явилися в пункт тестування, можуть протягом наступних трьох робочих днів отримати свої робочі зошити, бланки відповіді, ключі розв’язку. Для цього їм потрібно звернутися в пункт пробного тестування, пред’явивши документ, що засвідчує особу, квитанцію про оплату за пробне тестування та запрошення.

Наступним етапом підготовки до ЗНО буде отримання абітурієнтами запрошень-перепусток на пункт тестування.

Український центр оцінювання якості освіти не пізніше ніж за три тижні до дати проведення першого тестування (перша декада травня 2014 року) інформує абітурієнтів про місце та час проходження зовнішнього оцінювання. Інформування здійснюється у формі запрошень-перепусток для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, що розсилаються абітурієнтам поштовими відправленнями за місцем їхнього постійного проживання.

Запрошення-перепустки також розміщуються на інформаційних сторінках абітурієнтів, створених на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Гривня далі падає – вже ...

КОМЕНТАРІ