Із торгових мереж України вилучать продукцію 7 російських компаній

Із торгових мереж України вилучать продукцію 7 російських компаній

05.04.14 08:50 0 785
Державна інспекція з питань захисту прав споживачів за результатами перевірок вирішила вилучиити з торгових мереж України продукцію 7 російських компаній. Про це повідомили у прес-службі Держспоживінспекції. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За даними відомства, серед порушників прав українських споживачів – російські компанії «Червоний Жовтень», «Кондитерський концерн «Бабаєвський», «Рот фронт», «Фабрика «Російський шоколад», виробник сирів «Лакталіс Істра», «Вічунай-Русь» і «Роскон».

Вказані підприємства порушили закони України про безпеку та якість харчових продуктів і захист прав споживачів. Крім того, було проігноровано положення Технічного регламенту щодо правил маркування.

«Ті, хто намагається отримати прибуток за рахунок здоров'я, зокрема й дітей, не лише обмежені в моральному плані, є безпринципними особистостями, гіршими за ворога», – заявив голова Держспоживінспекції Сергій Орєхов.

Раніше користувачі соцмереж активно поширювали фотографії з продукцією російського виробництва, на яких було видно, що штрих-код країни-виробника затерто або заклеєно.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Мешканцям Львівщини, які ...

КОМЕНТАРІ