ІТ-аутсорсинг

ІТ-аутсорсинг

05.04.14 09:14 0 1220
Компанія «СКС» пропонує комплексні послуги it аутсорсинг спб, які мають на увазі саме створення і обслуговування інформаційно- технічної інфраструктури вашого підприємства. В нашому персональному арсеналі є безліч ефективних рішень для малого та звичайного середнього бізнесу. Досвідчені професіонали оперативно вирішать як стандартні, так і специфічні завдання, які досить часто постають перед компаніями, що працюють в самих різних сферах.

Завдяки IT -аутсорсингу з'являється можливість отримати необхідні послуги без прийому фахівців у штат організації. Ще одним значним перевагою є ідеальне співвідношення якості та ціни. Ви можете замовити тільки ті види робіт, які недоцільно доручати штатним співробітникам. Оплата зазвичай здійснюється в залежності від фактично виконаного обсягу, завдяки цьому ваші витрати будуть запросто повністю виправдані.

Послуги ІТ-аутсорсингу від нашої компанії можуть включати в себе:

установку, введення в експлуатацію та адміністрування серверів та ПК;
підбір обладнання;
монтаж мереж;
ремонт і модернізацію техніки;
інсталяцію різних пристроїв;
установку та оновлення програмного забезпечення;
забезпечення інформаційної безпеки;
підключення Інтернету;
захист ПК від вірусів;
управління корпоративною поштою;
контроль мережевої активності;
здійснення профілактичних робіт і багато іншого.

Послуга з обслуговування IT- це прекрасна можливість підвищити ефективність і конкурентоспроможність свого бізнесу, не витрачаючи ресурси на виконання непрофільних завдань. Він дозволяє керівництву отримувати об'єктивну інформацію про стан комп'ютерної системи в режимі реального часу.
Источник: http://sksspb.com/products/8696926
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: До Всесвітнього дня ...

КОМЕНТАРІ