Сидір Кізін: «Незабаром ми побачимо нове обличчя органів державної влади, контролюючих органів»

Сидір Кізін: «Незабаром ми побачимо нове обличчя органів державної влади, контролюючих органів»

06.04.14 17:28 0 809
Спілкуючись із журналістами після представлення олевській громаді нового керівника району, Сидір Кізін заявив, що будуть змінені всі керівники райдержадміністрацій.

Зі слів очільника області, дуже часто керівники районів були обличчям Партії регіонів, яка уособлює тих людей, що знаходяться у міжнародному розшуку за масові вбивства, і таким чином несуть моральну співвідповідальність з людьми, які зрадили країну, допустили кровопролиття. «Громада не сприйме, якщо зміна влади в області не буде супроводжуватися зміною обличчя влади в районі», - вважає Сидір Кізін.

Відносно чиновників середньої ланки, чиновників в апаратах РДА, інших органах районної влади тотальних змін не буде.

«Навпаки, - стверджує керівник області, - чесні, професійні люди, що працюють на місцях і добре виконують свої обов’язки, матимуть шанс піднятися по службі, зробити кар’єру. Прийшов час оновлювати владу».

Сидір Васильович зазначив також, що в області вже змінили керівництво УМВС. В понеділок буде представлений новий прокурор області. У найбільш корумповані органи і інспекції будуть призначені нові керівники.

«Від карально-наглядової політики органів державної влади ми переходимо до того, щоб влада надавала послуги, а не втручалася в процеси і очолювала тіньові потоки. Незабаром ми побачимо нове обличчя органів державної влади, контролюючих органів».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ