На Хмельниччині пожежа забрала життя 3-х людей, з них 2 дітей

На Хмельниччині пожежа забрала життя 3-х людей, з них 2 дітей

06.04.14 14:55 0 792
5 квітня о 02:59 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Партизанській.

Пожежа виникла в приватному одноповерховому житловому будинку. На момент прибуття рятувального підрозділу вогонь поширився двома житловими кімнатами.

Вогнеборці швидко ліквідували пожежу в тих розмірах, яких вона набула на час прибуття підрозділу та не допустили перекидання полум’я в сусідні приміщення.

Пожежу було локалізували о 03:13, а ліквідовано о 03:18.

Полум’я знищило ліжко, диван та речі домашнього вжитку..

До моменту прибуття підрозділу сусід виніс з будинку 2-ох дітей 2011 та 2013 р.н. та приватним транспортом доправив до реанімаційного відділення Шепетівської ЦРЛ, проте врятувати їх життя не вдалось. Крім того, на місці пожежі було виявлене бездиханне тіло чоловіка 1985 р.н.

Причина пожежі встановлюється.

За фактом пожежі в Шепетівській міській раді проведена комісія з питань ТЕБ та НС, де було запропоновано ряд організаційних та практичних заходів щодо недопущення виникнення подібних випадків, зокрема посилити профілактичну роботу через засоби масової інформації.

Особовим складом Держслужби з надзвичайних ситуацій проведено відпрацювання населеного пункту щодо дотримання мешканцями правил пожежної безпеки та недопущення виникнення пожеж.

Особлива увага була приділена одиноким, пристарілим та соціально-незахищеним верствам населення.

ДСНС України вкотре звертається до громадян із суворим застереженням дотримуватись правил пожежної безпеки. Адже нехтування ними, як правило, призводить до трагічних наслідків.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ