На Тернопіллі олексій Кайда зустрівся з міністром охорони здоров'я Олегом Мусієм

На Тернопіллі олексій Кайда зустрівся з міністром охорони здоров'я Олегом Мусієм

06.04.14 17:57 0 963
3 квітня 2014 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олексій Кайда провів особисту зустріч із міністром охорони здоров'я України Олегом Мусієм. Олексій Кайда звернувся до очільника МОЗУ щодо надання коштів на поновлення парку транспортних засобів для надання екстреної медичної допомоги для Тернопільської області.

Під час зустрічі також йшлося про необхідність фінансування завершення реконструкції відділення інтенсивної терапії новонароджених Тернопільської обласної дитячої лікарні, реконструкції радіологічного корпусу з надбудовою під розміщення лабораторного комплексу та централізованої стерилізаційної Тернопільської університетської лікарні, реконструкції поліклініки, будівництво теплого переходу до радіологічного корпусу Тернопільського обласного клінічного онкодиспансеру, перепрофілювання та реконструкції незавершеного будівництва терапевтичного корпусу під пологовий будинок із жіночою консультацією Тернопільської міської комунальної лікарні № 3.

Олексій Кайда повідомив Олега Мусія про ситуацію зі зловживаннями б'юджетними коштами під час реконструкції обласного перинатального центру "Мати і дитина" та звернувся до міністра з проханням взяти під особистий контроль це питання.

Олег Мусій запевнив, що сприятиме розв'язання проблемних питань Тернопільщини та розгляне можливість поновлення парку транспортних засобів для надання екстреної медичної допомоги області.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ