Луческу:

Луческу: "Ми заслужили цю перемогу"

06.04.14 17:14 0 845
Після матчу з Карпатами головний тренер донецького Шахтаря Мірча Луческу залишився задоволений як грою, так і результатом своєї команди. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це він повідомив в ефірі телеканалу Футбол 1.

"Ми заслужили цю перемогу. Рахунок відповідає тому, що відбувалось на полі. Створили дуже багато дій в атаці, але в завершальній фазі атаки не завжди були уважними. Тому не реалізували велику кількість своїх моментів", - зазначив він.

"Важко було до першого забитого гола - Карпати дуже агресивно, добре оборонялися, проводили небезпечні контратаки. Але ми розуміли, що буде така гра - з довгими передачами на Гладкого. На щастя, забили після стандартних положень", - зауважив Луческу.

Тренер Шахтаря також відзначив дії нападника Едуардо.

" був на полі гравець, який відчував свої моменти і забивав - йдеться про Едуардо. У цілому можу сказати, що задоволений результатом і грою", -сказав фахівець.

"Велика різниця між зустріччю з Дніпром і шнім матчем. У тій грі ми були повільними, було мало уваги і агресії, а - навпаки. І з Металістом, і було видно, що команда росте.

Будемо сподіватися, що вона буде так виглядати, а може навіть і краще, до кінця чемпіонату", - наводить слова Луческу terrikon.com.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Задорожний: ...
Наступна новина: Сидір Кізін: «Незабаром ми ...

КОМЕНТАРІ