Волинь: євген Мельник зустрівся з громадою села Олеськ на Любомльщині

Волинь: євген Мельник зустрівся з громадою села Олеськ на Любомльщині

06.04.14 12:00 0 939
4 квітня 2014 року народний депутат від ВО "Свобода" Євген Мельник, а також голова Любомльської районної ради, свободівець Микола Сушик взяли участь у зборах громади села Олеськ Любомльського району.

Основною темою зустрічі стали останні події в країні, військові дії у Криму, питання подальшого економічного розвитку країни та прийняття закону про люстрацію.

Найбільше скарг від селян прозвучало на адресу ДП "Волиньліс". Обурює людей те, що вирубку лісу під час правління Партії регіонів та її волинських намісників вели практично весь рік, а не зимою, як було колись. Крім цього, лісовози розбивають і без того незадовільні сільські дороги. Також селян хвилювали питання ремонту доріг, нерегулярного автобусного сполучення з райцентром, збут сільськогосподарської продукції, відновлення системи опалення у місцевому дитсадку, заміна дерев'яних стовпів на лініях енергопередач. Щодо останнього питання, то народним депутатом буде направлено звернення до "Волиньобленерго" з вимогою замінити пошкодженні стовпи.

"Зараз єдиною легітимною владою в Україні є парламент, який працює в умовах окупації частини країни іноземним агресором. І загроза повномасштабного вторгнення Росії на територію України залишається надзвичайно високою.

Зараз, коли режим під тиском народу впав, ми повинні з нуля відбудувати державу. Це зробити нелегко, адже за один день не відбудуєш те, що руйнували 20 років. Корупція настільки виїла ту ж прокуратуру та міліцію, що нині відчувається шалений кадровий голод і, призначаючи на посади, доводиться обирати серед гірших більш-менш нормальних. Якісно змінити країну починаючи з низу до верху покликаний закон про люстрацію, який був внесений до Верховної Ради головою нашої фракції Олегом Тягнибоком. Ключовими його моментами є заборона обіймати керівні посади колишнім членам КПРС, агентам КГБ, хабарникам, корупціонерам", - зауважив Євген Мельник.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Інтернеті з’явився ...
Наступна новина: У США назвали ...

КОМЕНТАРІ