Руслана повертається до улюбленої справи

Руслана повертається до улюбленої справи

06.04.14 13:18 0 800
Популярна українська співачка Руслана, яка чотири місяці провела в центрі революційних подій на київському Майдані, вирішила відновити музичну кар’єру.

Про це вона написала на свої сторінці в соціальній мережі, передає УНН.

«Я на чотири місяці покинула всі свої справи, музику, концерти, заплановану заздалегідь діяльність… Ми планували до 10-річчя перемоги на «Євробаченні» і проекту «Дикі танці» зробити великий тур… Тепер через останні події деякі плани неможливі… Я однозначно залишаюсь активною у всіх найважливіших питаннях щодо долі своєї країни, але я не планувала залишати музику і сцену. Це – моє життя, це – моя робота, це – моє повітря. Крім того, вибори – це вже абсолютно інша історія. Наскільки я буду активна у громадських ініціативах, покаже час», – написала співачка.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, під час останніх революційних подій в Києві Руслана брала активну участь у політичному і громадському житті країни. Для того, щоб донести до впливових політиків бажання мітингувальників бути в Євросоюзі, артистка відвідала кілька зарубіжних міст. За активну життєву позицію державний департамент США відзначив її

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вчені з’ясували, чому ...

КОМЕНТАРІ