Трьох дніпропетровських фанатів, затриманих в Криму, відпустили

Трьох дніпропетровських фанатів, затриманих в Криму, відпустили

06.04.14 15:27 0 812
У Криму відпустили трьох уболівальників футбольного клубу «Дніпро», які вирушили підтримати команду на матч до Сімферополя. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За даними представників уболівальницького руху «Дніпра», правоохоронні органи Криму затримали чоловіків під час матчу у суботу через підозру у приналежності до радикальних угруповань. За даними вболівальників, у них відібрали паспорти України, не давали скористатись мобільними телефонами.

Інформацію про інцидент підтвердили у футбольному клубі «Дніпро». Однак там зазначили, що інцидент вже залагоджено, фанатів відпустили, наразі команда й усі вболівальники «Дніпра» по дорозі додому.

У п’ятницю гравці «Дніпра» вирушили до Криму на матч з «Таврією». Футбольні уболівальники «Дніпра», щоб підтримати свою команду, теж вирушили до Криму. Через закритий повітряний простір над Кримом і команді, і вболівальникам до Сімферополя довелося добиратися наземним транспортом.

За кілька днів до цього вболівальники наполягали на тому, аби в цій поїздці їх супроводжувало керівництво прем’єр-ліги України, однак те зазначило, що гарантувати безпеку вболівальників на півострові ніхто не зможе.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ