Що таке пінополістирол

Що таке пінополістирол

06.04.14 19:35 0 1183
Перш ніж купити пінополістирол: http://alkiv.ua/ru/utepliteli-izolyaciya/penopolistirol-epps/, треба зрозуміти, чим даний вид теплоізоляційного матеріалу відрізняється від інших.

Так, варто відзначити деякі його переваги:

Невелика вага, який не створює надмірного навантаження на стіни при утепленні і не доставляє особливих незручностей в процесі роботи. Наприклад, пінополістирол (Київ) з товщиною в 1 м важить не більше 15 кг. Відповідно, чим менше параметри використовуваних плит, тим менше їх вагу.
Вологостійкість, що дозволяє матеріалу навіть при взаємодію з водою не втрачатися своїх теплоізоляційних властивостей.
На пінополістирол ціна (Київ) набагато менше, ніж вартість мінеральних плит, що помітно скорочує витрати на проведення робіт.
Висока міцність на розрив і стиснення, що покращує експлуатаційні характеристики матеріалу, гарантуючи його довговічність.

Інші різновиди високоякісних теплоізоляційних матеріалів

Для виконання робіт з теплоізоляції в складніших умовах найчастіше використовується матеріал під назвою екструзійний пінополістирол. Крім відмінних теплоізоляційних властивості матеріал володіє високими показниками по водо- і пароізоляції. Основною сферою застосування даного матеріалу є утеплення цокольних поверхів, фасадних частин і фундаментів будівель, підстав дорожнього покриття і т.д. Виготовляється він з тих же матеріалів, що і пінополістирол, але основою технології виробництва.
Екструдований пінополістирол є похідною і для інших матеріалів, які повністю переймають його властивості, але відрізняються зовнішніми параметрами і сферою застосування. Серед таких матеріалів варто відзначити стиродур або пеноборд. Використовують їх в основному для утеплення житлових і нежитлових приміщень. Вони прекрасно підходять для створення теплоізоляційного шару на стінах, підлозі та стелі в житлових кімнатах, для утеплення балконних приміщень, гаражів і т.д. При цьому матеріали не пропускають вологу і пар ззовні, створюючи унікальний мікроклімат всередині приміщення і істотно знижуючи тепловтрати навіть при сильних морозах.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: В Угорщині проходять ...

КОМЕНТАРІ