Як купити запчастини для іномарки в 2-3 рази дешевше

Як купити запчастини для іномарки в 2-3 рази дешевше

07.04.14 23:56 0 2221
Всім відомо, що вічних автомобілів немає і всі вони мають властивість ламатися: від часу, від ям, від дій третіх осіб. Тим більше, що живемо ми не в самому благополучному місті, де не те що псують автомобілі, але і спалюють до десятка штук за тиждень. Будь-який автовласник так чи інакше стикався з проблемою покупки запчастин. Вірніше навіть не з проблемою, якщо гроші є або багато грошей- це зовсім не проблема. А от для тих, хто не звик платити багато, переплачувати- ця стаття може здатися дуже корисною. Мова піде про покупку запчастин для іномарки. Звичайно, багато замовляють їх в Exist або подібних магазинах. Багато замовляють неоригінальні запчастини, що природно істотно дешевше. Але як замовити бу запчастини за кордону? Відповісти на це питання нам допоможуть співробітники сайту http://admiral-c.com.ua/.

Ви можете піти 2-а шляхами.

1 шлях
Багато хто знає про світовий Інтернет- аукціон ebay.com. Вірніше це вже не зовсім аукціон, а майданчик для продажу товарів. Деякі продають старий килимок, інші (великі торговельні мережі)- десятки тисяч товарів. Серед усього іншого там можна знайти і запчастини для іномарок. Скажу відразу, що купував я різні товари на ebay.com досить довго. Але нещодавно у моєї Toyota Yaris зламався генератор, причому без варіантів ремонту- так сказали в майстерні. Приїхав в Exist : новий, оригінальний коштує 20 тисяч рублів, неоригінальний 9000. Пошукав на ebay.com- знайшов 6 штук, причому близько 9000 коштував самий-самий дорогий і оригінальний, а так ціни починалися від 4 тисяч рублів на наші гроші. Перевірте самі, якщо не вірите: ось посилання. Серед них були 2БО, які продавали з зарубіжних розборів: один за 70 доларів, другий за 90. У підсумку я купив собі новий генератор за 150 доларів+ пересилка близько 40. Прийшов за пару тижнів з США У підсумку я за 6000 рублів купив собі новий «неоригінальний» генератор американського виробництва. Непогана економія? Однак, можна було купити БУ за суму в 2 рази меншу. Ще враховуйте, що дана деталь випущено не для РФ і СНД, а для нормальної країни, тобто якість повинна бути в рази кращою.
Або ось ще приклад приведу. Нещодавно хороший знайомий купив собі новий Kia Ceed. Але купувати до нього магнітолу не став, оскільки з нього в салоні запросили за неї 40 тисяч рублів! За ці гроші, мені здається, її можна з платини відлити;). У результаті знайшли йому на ebay.com магнітолу оригінальну (правда БО, але яка різниця?) За 140 доларів+ пересилка . У підсумку витрачено коло 5000 рублів замість 40 тисяч. Є різниця?
Думаю, що вигідно замовляти різні дрібні витратні матеріали, вони за розмірами і за вагою невеликі, що значно знижує вартість пересилки. Навряд чи вийде замовляти скла (але можна дізнатися у транспортній компанії умови доставки) або ті ж бампера. Тобто краще не замовляти щось великогабаритне або крихке, то що у багато разів збільшує вартість доставки.
Що ще хочу сказати: якщо будете щось шукати, то враховуйте, що деякі автомобілі можуть в США і решті світу іменуватися по-іншому. Наприклад той же Яріс в Японії-це Vitz або Platz або Belta. У США- це вже Toyota Echo.

І найважливіший момент. Покупка на ebay.com вимагає наявності банківської карти прив'язаною до сервісу платежів paypal.com і знань англійської (хто не знає можна скористатися перекладачем). Але якщо Вам це складно осягати, то можна просто скористатися російськомовним сервісом для покупок в цьому інтернет-магазині, який допоможе оплатити покупку будь-яким методом і доставить за потрібною адресою.


2 шлях
вам знадобиться

Точне знання необхідної запчастини (її номера, серії і тд)
знання ринку
Контакти постачальників і виробників
Вільний час для пошуку

Інструкція
1.Купити дешеві автозапчастини може кожен. Досить звернутися в будь-який спеціалізований торговий центр. Але, як правило, саме тут комплектуючі і запчастини найдорожчі . Вироби від виробника в таких точках реалізуються тут з націнкою від безлічі посередників.
2Набагато більш дешеві запчастини можна придбати на всіляких ринках. Автомобільні барахолки є практично в будь-якому місті. Але купуючи вироби тут, ви не позбавите себе і свій улюблений автомобіль від підробок.
3.Дешевші, але не менш якісні автозапчастини ви зможете придбати в неспеціалізованих магазинах, які продають товари для авто різних марок.
4.Ще більш вигідною покупка виявиться, якщо ви звернетеся в інтернет магазини. Їхні власники не платять оренду приміщень, не виплачують зарплату продавцям, прибиральникам і іншому персоналу. autopiter.ru, akadia.ru, global- parts.ru- список можна продовжувати нескінченно. Варіантів дійсно маса. Ви зможете знайти навіть такі інтернет магазини, які реалізують продукцію безпосередньо від постачальника.
5.До речі, до них ви можете звернутися і самостійно, для цього навіть немає необхідності вчити мову країни-виробника (японський, німецький і т.д.). Безліч перекладачів (у тому числі і онлайн) допоможуть вам зрозуміти все, що потрібно. І вам необхідно буде знати тільки номер та найменування оригінальної деталі до вашого автомобіля.
6.Купувати недорого запчастини для автомобіля можна на численних «розборах». Не варто думати, що це деталі, які застаріли або досягли стадії повного зносу. Японці, наприклад, набувають нові автомобілі кожні 2-3 роки. При цьому термін експлуатації багатьох запасних частин досягає 5-ти років або 100-150 000 км пробігу.
7.Ви також можете звернутися в компанії, які закуповують автозапчастини оптом у виробників. Зробивши замовлення, ви оплатите тільки доставку і невелику комісію, яку організація бере за свої послуги. Як ви вже встигли переконатися, варіантів придбання запасних частин за максимально доступними цінами- маса. Важливо лише не поспішати купувати їх у першому ліпшому магазині. Займіться пошуком, і ви обов'язково знайдете те, що вам необхідно.
Источник: http://admiral-c.com.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Чернівецька область: на ...

КОМЕНТАРІ