Команда корвету «Тернопіль» – в прямому ефірі «Погляду на тиждень» на ZIKу

Команда корвету «Тернопіль» – в прямому ефірі «Погляду на тиждень» на ZIKу

07.04.14 09:44 0 816
6 квітня, о 21:00 у програмі «Погляд на тиждень» на телеканалі ZIK військові корвету «Тернопіль», що повернулися до рідного міста, розкажуть, як стримували натиск російських військ у Криму.

Щоб поспілкуватися із глядачами телеканалу команда корвету вибрала несподіване місце – екскурсійний корабель у тернопільському озері – саме звідти ZIK планує вести пряму трансляцію зустрічі із моряками.

Журналісти проекту дізнаються у військових, чому ті залишилися вірними Україні, а також що спонукало переходити на російський бік їхніх колег. Також обговорять тему повернення корвету «Тернопіль» українській армії та адекватність дій нашої держави щодо ситуації в Криму.

Серед інших тем випуску – Вікторія Долик дослідила та покаже, що серед істинних намірів людей, що збирають кошти на благо чинність у Львові, є й банальне бажання заробітку. В ефірі «Погляду на тиждень» також стартує антикорупційний серіал «На одну зарплату», в якому його автор Катерина Рибій розслідуватиме, чи перестали брати хабарі у різних сферах нашого життя після Майдану.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЄС створить у Косові ...
Наступна новина: У Луганську штурмом взяли ...

КОМЕНТАРІ