Не підганяйте – я не підведу, – Аласанія

Не підганяйте – я не підведу, – Аласанія

07.04.14 09:11 0 770
Громадське і Шустер. Драматично драма, судячи з кількості збурень душ і потрясінь сердець.

Про ці основні теми обговорення, в руслі подальшої діяльності Першого національного, висловився його гендиректор Зураб Аласанія на своїй сторінці у Фейсбук.

У рівній степені, зауважу тихесенько. Половина вимагає вигнати Шустера, інша – припинити Громадське. І всі однаково звинувачують Перший. І все страшно нетерплячі, вважаючи, що ось, счас заборонимо і заживемо.

Ні, мої хороші. Чи не заживемо. Якщо ми запливали жиром, то звинуватити в цьому МкДональдс – це найпростіший і ефектний, але самий нерозумний і неефективний спосіб.

Перший відтепер не торопижка.

Перший не ріже по живому і не зшиває нашвидкуруч.

Не треба видаляти Громадське, треба домогтися правильного контенту, який не порушував би закони, і був би цінний смислами, а не судженнями.

Працюємо над цим, повірте. Разом працюємо; з боку Громадського повне розуміння і довіра, так само як і з нашого. Завдання у обох команд – ЧЕСНІ. Це база і основа.

З Шустером інша історія. У дерло і у Шустер- студіо завдання зовсім різні. Там – комерція. На дуже професійній основі. Підхід до медіа як до бізнесу. Методи... ну, такі ж, які і по всій країні. Якщо вони і зміняться – то тільки після того, як зміниться країна (до питання про МкДональдсе).

У дерло відтепер і далі – журналістика в класичному розумінні. Яка не дуже сумісна з комерцією, на щастя чи на жаль. Тому тут шлях інший: чи не виганяти продукт Шустер- студіо, а зробити свій продукт, при якому Шустер- студіо не буде сенсу залишатися на каналі.

І в цьому напрямку працюємо, не сумнівайтеся. У країні багато розумних і талановитих людей, для яких гроші – не головна історія.

Теги для розумних: будь ласка, не будьте такими нетерплячими. Ви ж призначили мене сюди. Саме ви, не політики, не олігархи, ніхто крім вас. Це дійсно так.

І ви зробили це, довіривши мені, повіривши, що я знаю, як зробити добре. Так продовжуйте довіряти. Чи не підганяйте; я не підведу.

Теги для ідіотів: не вимагайте від мене. Я тут, на цьому місці, саме тому, що не піддаюся вимогам і ультиматумів; за минулий тиждень я вже отримав безліч настільки важких вимог, що вам навіть і не снилося це кількість грошей і бронежилетів. Але ж ні.

Так і ви не намагайтеся. Мені все одно пофіг, я буду робити те, що вважаю належним.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ