Микола Сушик: "Діалог влади і громади має бути постійним"

Микола Сушик: "Діалог влади і громади має бути постійним"

07.04.14 12:50 0 779
Діалог влади і громади має бути постійним, а збори селян, як і звіти сільських голів перед громадами сіл, повинні стати звичним явищем. Про це 4 квітня 2014 року під час зборів селян Олеська заявив голова Любомльської районної ради свободівець Микола Сушик.

"Після того, як мене було обрано головою Любомльської районної ради, я поставив собі за мету бути ближче до людей, аби чути їхні проблеми з перших вуст. Усім головам сільських рад було розіслано листі з проханням розпочати активний діалог із громадами через механізм сільських зборів. Те, що влада чутиме проблеми селян, стимулюватиме нас до ліпшої роботи", – зазначив Микола Сушик.

Також свободівець розповів про роботу, яку здійснюють у районі з метою допомогти українській армії: "Ситуація в державі надзвичайно складна, тому я закликаю громаду внесті свою маленьку частинку у відновлення боєздатності нашої армії. Десь по сільських радах іде збір продукції тривалого зберігання, хтось збирає гроші, дві сільські ради відрядили людей на ремонт техніки у 51 окрему механізовану бригаду у Володимир-Волинський. Ми нікого не змушуємо вносити свою лепту, ми просимо, але разом з тим прошу пам'ятати слова Наполеона: "Народ, який не хоче годувати свою армію, скоро буде годувати чужу".

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ