Відкрий для себе Луцьк!

Відкрий для себе Луцьк!

07.04.14 18:18 0 882
Закликаємо усіх лучан та гостей Луцька подивитися по-новому на наше чарівне місто! Привідкрити завісу луцької таємничості та заінтригувати її багатогранністю.

Адже навіть лучани ще не осягнули усієї глибини краси та неповторності міста. Луцьк вражає не лише своєю історією, а й самобутністю, неповторною атмосферою, гостинністю, відкритістю, щирістю. В минулому тут жили й творили Великі князі литовські, відбувалися події світового значення, луцький кликун оповіщав новини, творили видатні національного та світового масштабу особистості, а зараз місто розвивається у сучасному європейському напрямку.

Саме тому відповідним розпорядженням Луцького міського голови Миколи Романюка від 03 березня 2014 року оголошено конкурс на кращий промоційний відеоролик міста Луцька.

Відеоролик повинен викликати позитивні емоції та враження, представляти обличчя міста, що супроводжуватиме бажання потенційних туристів відвідати місто, а лучани ще більше гордитимуться ним.

Кінцевий термін подання робіт на участь у Конкурсі – 20 червня 2014 р. Конкурс проводитиметься у два етапи: І етап – з 15 березня по 15 червня - передбачає перевірку матеріалів на відповідність технічним вимогам до конкурсних робіт, ІІ етап – з 20 червня по 20 липня 2014 р. – громадське голосування за конкурсні роботи у мережі Інтернет.

Переможець конкурсу буде нагороджений на День міста грошовою премією з міського бюджету, а відеоролик буде використовуватись в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямованих на формування позитивного іміджу міста Луцька в Україні та за кордоном, популяризації культурного, соціально-економічного, наукового та туристичного потенціалу міста.

Кожен учасник може подати необмежену кількість відеороликів.

Ми запрошуємо взяти участь у конкурсі не лише лучан, але й усіх, кого Луцьк зачарував і полонив. А завдяки Вашій творчій роботі про нього дізнаються ще більше туристів.

З Положенням про конкурс Ви зможете ознайомитися на сайті Луцької міської ради за посиланням: http://www.lutskrada.gov.ua/prescription/pro-ogoloshennya-konkursu-naykrashchyy-promociynyy-videorolyk-mista-lucka у додатку 2.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Як зняти квартиру без ...

КОМЕНТАРІ