Чернівецька область: на одній з пожеж, які виникли за останні три доби, загинув чоловік

Чернівецька область: на одній з пожеж, які виникли за останні три доби, загинув чоловік

08.04.14 08:01 0 805
6 квітня у Чернівцях по вул. Миргородській внаслідок пожежі в житловому будинку загинув чоловік 1937 року народження. Як виявилося, чоловік курив у ліжку і заснув, внаслідок чого виникло загорання постільної білизни. Коли сусіди помітили небезпеку, то в будинку вже виникло сильне задимлення. Люди відразу зателефонували на спецлінію 101. Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області прибули на місце події, проте через запізніле виявлення пожежі врятувати життя чоловіка вже не було змоги. Рятувальники в подальшому ліквідували пожежу, не допустивши розповсюдження вогню. Завдяки цьому вдалося врятувати від знищення житловий будинок. Полум’ям знищено постільну білизну, пошкоджено підлогу.

Ще одна пожежа виникла у Чернівцях по ІІІ пров. Чагорський. Вогнем була охоплена літня кухня. За лічені хвилини на місце події прибули рятувальники. Першочерговим завданням пожежно-рятувальних підрозділів було недопущення подальшого розповсюдження вогню, адже існував ризик поширення полум’я на поруч розташований житловий будинок. Бійці ДСНС оперативно локалізували пожежу, а в подальшому повністю ліквідували. Полум’ям знищено частково покриття літньої кухні. Завдяки діям пожежно-рятувальних підрозділів від знищення вдалося зберегти літню кухню та житловий будинок.

Всього за останні три доби у Чернівецькій області виникло 8 пожеж, на яких працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 8 будівель. Всього з початку року на території краю зафіксовано 209 пожеж, на яких загинуло 13 людей, ще 6 громадян отримали травми різного ступеня важкості. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до мешканців краю: пам’ятайте, що нехтування правилами пожежної безпеки може призвести до трагедії.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як купити запчастини для ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ