Григорій Пустовіт: Особлива увага - пенсіонерам, інвалідам, ветеранам, звернення цих людей ми розглядаємо перш за все

Григорій Пустовіт: Особлива увага - пенсіонерам, інвалідам, ветеранам, звернення цих людей ми розглядаємо перш за все

08.04.14 15:16 0 673
Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів черговий прийом громадян з особистих питань. З питаннями різного характеру, проханнями, зверненнями до голови облдержадміністрації прийшло понад два десятки волинян.

Лучанин, інвалід війни І групи звертався щодо вирішення житлових проблем та перерахування пенсійного стажу. Інвалід ІІ групи з обласного центру - щодо погашення йому піврічного боргу із заробітної плати. Пенсіонер з Луцька - з питань працевлаштування. Інвалід І групи з Рожищенського району прохав виділити йому автомобіль на пільгових умовах. Були також звернення з приводу земельних питань.

Міський голова Ківерець порушив питання про будівництво полігону твердих побутових відходів у с. Заброди Ківерцівського району та двоповерхового приміщення дитячого садка (ясла) на 3 групи у Ківерцях.

Григорій Пустовіт уважно вислухав усі звернення, дав відповідні роз'яснення та доручення профільним керівникам департаментів та управлінь ОДА. За окремими будуть направлені листи у центральні органи влади.

“Особлива увага - пенсіонерам, інвалідам, ветеранам, звернення цих людей ми розглядаємо перш за все”, - підкреслив голова облдержадміністрації у коментарі журналістам.

“Люди звертаються з різних питань, часто вбачаючи у нас останню інстанцію. Хочуть, щоб їх вислухали, допомогли. Для багатьох із них це - чи не головне бажання - бути почутими, не залишитись сам-на-сам із проблемами”, - наголосив Григорій Пустовіт.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Генеральний прокурор ...
Наступна новина: На Тернопільщині готують ...

КОМЕНТАРІ