У Луцькому зоопарку відзначили Свято птахів

У Луцькому зоопарку відзначили Свято птахів

08.04.14 08:09 0 927
1 квітня відзначають Міжнародний день птахів. Цього дня у 1906 році була підписана Міжнародна конвенція з охорони птахів. А вперше цей день стали відзначати у Сполучених Штатах Америки.

Міжнародний день птахів – привід ще раз привернути увагу до проблеми зникнення деяких видів пернатих. Невтішна статистика: на нашій планеті вже зникло більше 160 видів та підвидів птахів.

В Україні нараховують близько 360 видів птахів. 87 з них занесені до Червоної книги України.

Тож з метою привернення громадськості до пернатих працівники Луцького зоопарку організовували черговий тематичний захід – Свято птахів, яке відзначали вчора, 6 квітня.

«Весело, цікаво, пізнавально – вельми приємно було чути такі відгуки наших відвідувачів про Свято птахів. Наші маленькі та дорослі відвідувачі слухали розповідь про перелітних птахів України, а також про найбільших та найменших представників світу пернатих. Були фотовиставка, фізкультхвилинка, конкурси загадок, розмальовки та малюнки на асфальті. І спільне приготування кормів для пернатих мешканців зоопарку – павичів, фазанів, цесарок», - повідомляють на офіційній сторінці підприємства у соціальній мережі Фейсбук. А також додають фото із заходу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирська ...

КОМЕНТАРІ