В Луцьку ЖЕК № 8 завершує роботи з підготовки до Великодніх свят

В Луцьку ЖЕК № 8 завершує роботи з підготовки до Великодніх свят

08.04.14 13:00 0 696
З нагоди відзначення Великодніх свят профільні комунальні підприємства та житлово-експлуатаційні підприємства здійснюють комплекс заходів з благоустрою та впорядкування прибудинкових території нашого міста.

Зокрема, здійснюють санітарне прибирання вулиць, доріг, тротуарів та газонів, ремонт дитячих майданчиків.

Цього тижня працівники ЖЕК № 8 ЖБК вже завершують роботи з підготовки до Великодніх свят. Як розповіла заступник директора Ольга Возняк, здійснено комплекс робіт з благоустрою прибудинкових територій, що обслуговує підприємство. «Відремонтовано і пофарбовано лавки, дитячі майданчики, пісочниці на проспекті Соборності, 37 б, Відродження, 45, 37б. Прибудинкові території очищено від побутового сміття. Також здійснено побілку дерев, їх обрізку», - зазначила вона.

Окрім цього, здійснено ремонт відмостки і площадки біля входу у під’їзд на проспекті Перемоги, 21, Соборності, 32а (ІІ під’їзд), вулиці Кравчука, 7 (ІІ під’їзд). «На вул. Рівненська, 83а проведено ремонт сходинкової клітки, в 2-му під’їзді за цією адресою здійснено побілку дашка. На вул. Конякіна, 12 у 2-му під’їзді також відремонтовано сходову клітку», - поінформувала заступник директора підприємства.

До слова, продовжуються роботи з санітарної обрізки дерев та кущів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна випередила ...
Наступна новина: В області відбудеться ІХ ...

КОМЕНТАРІ