За втручання прокуратури Волині майно, яке перебувало у незаконному володінні ЗАТ

За втручання прокуратури Волині майно, яке перебувало у незаконному володінні ЗАТ "Волиньтурист", буде повернуто державі

08.04.14 14:44 0 643
Рішенням Рівненського апеляційного господарського суду задоволено апеляційну скаргу прокуратури та визнано право власності на нерухоме майно, а саме: адмінбудинок загальною площею близько 730 кв.м. та ремонтні бокси з операторною АЗС загальною площею майже 410 кв. м., що знаходяться в місті Луцьку на вул. Лідавській, 30, за державою.

Нагадаємо, ще у 2011 році прокурор міста Луцька, аби витребувати це майно із незаконного володіння й повернути його в державну власність, звернувся до господарського суду Волинської області з позовом в інтересах держави в особі Фонду державного майна України до Волинського обласного закритого акціонерного товариства "Волиньтурист" та виконавчого комітету Луцької міської ради.

Рішенням господарського суду Волині від 13 грудня 2011 року позов прокурора було повністю задоволено.

ЗАТ "Волиньтурист" оскаржило це рішення в апеляційному, а згодом і касаційному порядку і справу було передано на новий розгляд до господарського суду Волинської області.

27 листопада 2013 року господарським судом Волинської області у задоволені позову прокурора було відмовлено, у зв’язку з чим прокуратурою оскаржено це рішення в апеляційному порядку.

Рівненський апеляційний господарський суд, розглянувши апеляційну скаргу, скасував рішення господарського суду Волинської області від 27 листопада 2013 року та задовольнив позов прокурора.

Відтак, за втручання органів прокуратури Волині майно, яке знаходилось у незаконному володінні акціонерного товариства, буде повернуто державі.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 49 сесія Тернопільської ...
Наступна новина: В «Оселі Розточчя» на ...

КОМЕНТАРІ