На Хмельниччині обговорили питання профілактики і належного лікування трансмісивних інфекцій

На Хмельниччині обговорили питання профілактики і належного лікування трансмісивних інфекцій

08.04.14 17:16 0 704
4 квітня керівництво Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницького обласного Центру здоров’я взяли участь в селекторній нараді Міністерства охорони здоров’я, присвяченій Всесвітньому дню здоров’я, що відзначається 7 квітня і цього року проходитиме під гаслом: «Профілактика трансмісивних інфекцій».

У нараді взяли участь керівники і обласні спеціалісти Департаментів охорони здоров’я держадміністрацій всіх регіонів України.

Організаторами проведення селекторної наради були радник Міністра охорони здоров’я Олена Євстігнеєва, директор «Українського інституту стратегічних досліджень» Геннадій Слабкий, начальник управління інституту Громадського здоров’я Алла Григоренко. Також у нараді взяли участь завідуючий прес-служби МОЗ та представник громадської ради МОЗ.

На зібранні розглядалися питання щодо профілактики і належного лікування трансмісивних інфекцій, а також проведення акції у міських поліклініках та медичних училищах всіх регіонів України «Майстерня здоров’я» з вимірюванням артеріального тиску та глюкози у крові.

Керівництво обласних Центрів здоров’я відзвітувало про проведення запланованих прес-конференцій, виступів у засобах масової інформації та розроблення прес-релізів і методичних рекомендацій.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Тернопільська громада на ...

КОМЕНТАРІ