Молодь зі Сходу не побачила в Луцьку бандерівців зі шмайсерами

Молодь зі Сходу не побачила в Луцьку бандерівців зі шмайсерами

08.04.14 10:27 0 785
Молоді люди зі Східної України, які побували у Луцьку в рамках проекту «Твоя країна», вражені гостинністю волинян та обіцяють руйнувати стереотипи про «бандерівців зі шмайсерами».

Про це йшлося під час прес-конференції 7 квітня, – повідомив власкор IA ZIK.

Організатори акції розповіли, що до Луцька прибули два десятки молодих людей з різних міст Східної України, зокрема, з Донецька та Харкова. Натомість лучани завітають до Миколаєва та Харкова. Метою таких обмінів є подолання нинішніх стереотипів.

Катерина Москаленко з Харкова в Луцьку побувала вперше. Вона в захваті від гостинності місцевих мешканців. «Я не могла навіть уявити, що це буде настільки класно. Дуже вразило, як нас прийняли», – зізнається вона.

За словами юнки, коли вони спілкувалися з лучанами російською, багато хто переходив на цю мову. «Не було випадку, щоб на нас хтось не так глянув», – зазначила Катерина Москаленко.

А Дмитро Панютін із Донецька приїхав до Луцька, щоб потім удома боротися зі стереотипами. «Брат, коли довідався, куди я їду, і знайшов це місто на карті, порадив мені в жодному разі не говорити російською. Мовляв, я буду в тилу ворога», – зазначив з усмішкою Панютін.

Однак, молодь зі Східної України з усмішкою розповіла, що «бандер зі шмайсерами» у Луцьку так і не побачила.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ