У Львові «Ланцюгом єднання» хочуть об’єднати Україну та закликати до миру

У Львові «Ланцюгом єднання» хочуть об’єднати Україну та закликати до миру

08.04.14 08:33 0 797
12 квітня у Львові пройде акція «Ланцюг єднання» з ініціативи громадськості. Планується залучити три мільйони людей, щоб створити живий ланцюг із Заходу на Схід та з Півночі на Південь і показати всім, що українці єдині та хочуть миру.

Про це повідомляють організатори.

Як наголошується, «Ланцюг єднання» – це подія, яка проходить шляхом самоорганізації. «Настав час сказати на весь світ своє слово, слово українців, простих громадян, людей нашої землі, незалежної держави, звичайних, простих громадян, і сказати це слово дією!», – наголошують організатори акції.

План заходу «Ланцюг єднання» на 12 квітня 2014 у Львові:

12.00 – збір на заздалегідь обраному місці за маршрутом на сайті ukraina-razom.org.ua.

До 14.00 формуємо «Ланцюг єднання»

О 14.00 беремося за руки, співаємо Гімн України

Опісля, за бажанням, здійснюємо спільну молитву за мир. Подальші дії пропонується присвятити всіляким творчим проявам учасників «Ланцюга єднання», присвяченим єднанню і миру.

О 15.00 офіційно подія закінчується

Учасників закликають брати з собою національну символіку, гарячий чай, бутерброди та, по можливості, вбиратися у зелене, оскільки «зелений колір – це колір миру».

«Всілякі творчі прояви та ініціативи учасників події вітаються і підтримуються. Все, що відбуватиметься, знімаємо самостійно на фото і відео та викладаємо в соцмережі і Youtube», – додають організатори заходу.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інфляція в Україні у ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Вищих ...

КОМЕНТАРІ