У Миколаєві «Народний десантний батальйон» зібрав 340,5 тис. грн на військову амуніцію. Долучайтеся!

У Миколаєві «Народний десантний батальйон» зібрав 340,5 тис. грн на військову амуніцію. Долучайтеся!

08.04.14 17:57 0 646
Миколаївські активісти організували інтернет-кампанію зі збору коштів під назвою «Народний десантний батальйон». Гроші збирають на сучасну військову амуніцію та бойове спорядження для миколаївського батальйону особливого призначення, котрий базується в Чонгарі (Херсонська область), де досі неспокійно через ситуацію в Криму.

Про це повідомили організатори.

Кампанію запустили на окремому веб-ресурсі narodniy.org.ua. Проект організований за підтримки миколаївського доброчинного фонду «Регіональний фонд благочестя».

«287 миколаївськиї десантників, котрі зараз знаходяться в Чонгарі – професіонали, патріоти і дійсно достойні сини українського народу. вони отримують моральну і матеріальну підтримку виключно від цивільних осіб зі всієї України. Їм вистачає їжі і палива, проте не вистачає амуніції. На превеликий жаль, ми не можемо чекати допомоги від політиків чи генералів», – сказано на сторінці ініціативи.

Всього, за підрахунками активістів, на задоволення потреб військових необхідно зібрати 1141399 грн.

Станом на 7 квітня кошти пожертвували 457 осіб на суму 340517 грн.

«Для оснащення одного десантника потрібно 3977 грн», пояснюють активісти. Гроші надходять на рахунок відразу, після чого активісти закуповують необхідне спорядження та амуніцію. За витрачені кошти звітують у Twitter.

Компанія стартувала 28 березня і до її закінчення залишається 18 днів. Спочатку її пропонували запустити на платформі Big Idea, однак, після обговорень з бажаючими допомогти було вирішено розмістити її на окремій платформі.

«Потрібна доброчинна організація (фонд), котра взяла би на себе прийом коштів, закупку екіпірування та передачу його на баланс військової частини», пояснили активісти у Facebook.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ