В Івано-Франківську відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

В Івано-Франківську відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

08.04.14 10:02 0 761
5 квітня в Івано-Франківську відбувся міський етап ХХ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних. У фестивалі взяли участь 11 команд. Урочисто відкриваючи свято, начальник Івано-Франківського міського відділу Управління ДСНС в області Василь Мацалак, побажав учасникам команд хороших вражень від змагань і успіхів у нелегкій боротьбі за звання кращого, адже саме команда-переможниця міського етапу фестивалю буде представляти Івано-Франківськ на зональному етапі змагань.

Після жеребкування юні рятувальники заявили про себе у конкурсі «Візитка», під час якого діти представляли свою команду і демонстрували як вони пропагують правила безпеки життєдіяльності серед однолітків. Вже з перших хвилин оригінальністю та змістовністю своїх виступів присутніх зацікавила команда «Спалах» Івано-Франківської гімназії № 3.

Не менш цікавим був конкурс «Домашнє завдання», де кожна команда юних рятувальників у формі літературно-музичної композиції, використовуючи різні жанри мистецтва, розкривала тему дотримання дітьми правил безпеки життєдіяльності. В рамках програми фестивалю також було проведено і конкурс плакату соціальної реклами на тему «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя, в біду не потрапляй». Всі учасники творчо підійшли до вирішення завдання і оригінально розкрили тематику безпеки життєдіяльності.

Одразу після творчих конкурсів команди демонстрували свої навички і вміння у спортивних змаганнях. Цікавими для юних рятувальників стали конкурси: «Рятувальна мотузка», «Медичний» та «Гриби». Саме в них учасники команд відрізняли отруйні гриби від їстівних, відповідали на питання з основ медицини. На відкритій місцевості юні рятувальники долали такі рубежі, як «Переправа» та «Влучний ствольщик».

За підсумками змагань переможцем міського етапу ХХ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних стала команда Івано-Франківської гімназії №3, друге місце посіли юні рятувальники Івано-Франківської загальноосвітньої школи №22, а третє призове місце зайняла команда школи №6 міста Івано-Франківська. Переможців нагородили подарунками та грамотами.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Оприлюднене відео, як ...

КОМЕНТАРІ