Узбіччя автомобільних доріг на Львівщині прибирають від сміття

Узбіччя автомобільних доріг на Львівщині прибирають від сміття

08.04.14 08:05 0 784
Впродовж квітня Служба автомобільних доріг у Львівській області проводить роботи з благоустрою автомобільних доріг загального користування та смуг їх відводу.

Зокрема, на прибирання побутового сміття з узбіч доріг і смуг відводу, а також ліквідацію стихійних сміттєзвалищ працівники філій ДП «Львівський облавтодор» вийшли 5 квітня.

Представники «Жовківської ДЕД» проводили відповідну роботу на ділянці Гряда-Дорошів-Куликів-Жовква автомобільної дороги Львів – Рава-Руська. Також там ліквідовано два стихійні сміттєзвалища. Окрім того, бригада цієї філії працювала на автодорозі Ковель-В.Волинський-Червоноград-Жовква (в районі села Туринка).

Працівники філії «Жовківський РАД» прибирали узбіччя від сміття та побутових відходів на під’їзді до м. Жовква (автодорога Львів – Рава Руська).

Силами філії «Пустомитівська ДЕД» виконувались роботи з приведення до належного санітарного стану ділянку с. Зимна Вода – Рясно-Руська, розв’язка по автомобільній дорозі Західний обхід м. Львова.

Бригада філії «Городоцького РАД» працювала на автодорозі Львів – Шегині, на ділянці Мшана – Городок.

Служба автомобільних доріг у Львівській області спільно з ДП «Львівський облавтодор» і надалі проводить моніторинг санітарного стану в місцях розташування об’єктів придорожнього сервісу і проводить повний комплекс робіт з розчистки і прибирання придорожніх смуг.

Нагадаємо, відповідні роботи проводяться на виконання окремого доручення Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор), а також розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації Ірини Сех «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Попередження про небезпеку ...

КОМЕНТАРІ