Дмитро Лубчук – новий прокурор Житомирської області

Дмитро Лубчук – новий прокурор Житомирської області

08.04.14 08:47 0 898
7 квітня відбулося представлення нового прокурора Житомирської області. Відтепер роботу органів прокуратури в регіоні координуватиме Дмитро Лубчук. Наказ про його призначення підписав Генеральний прокурор України Олег Махніцький 6 квітня 2014 року.

На представленні були присутні голова облдержадміністрації Сидір Кізін, голова обласної ради Віталій Француз, Генеральний прокурор України Олег Махніцький та працівники органів прокуратури області.

Дмитро Іванович Лубчук – уродженець Житомирщини. Його загальний прокурорський стаж становить понад 24 роки. Раніше він працював у прокуратурі Жидачівського, Миколаївського та Стрийського районів Львівської області та займав посаду заступника прокурора Львівщини.

Як зазначив Генеральний прокурор України, за період роботи в органах прокуратури Дмитро Лубчук зарекомендував себе виключно позитивно, як вмілий організатор та принциповий прокурор. Завдяки діловим та професійним якостям йому доручено очолити прокуратуру Житомирської області. Олег Махніцький вручив Дмитру Лубчуку посвідчення прокурора Житомирської області та висловив сподівання, що професіоналізм, енергія, організаторські здібності та наполегливість дозволять йому досягти успіху на цій посаді.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: 7 квітня 2014 року –зустріч ...

КОМЕНТАРІ