Житомирщина: 20 травня буде відомо, скільки таборів області готові прийняти дітей на оздоровлення

Житомирщина: 20 травня буде відомо, скільки таборів області готові прийняти дітей на оздоровлення

08.04.14 11:01 0 805
Про результати перевірки дитячих оздоровчих закладів області йшлося на черговому засіданні обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2014 року, яке відбулося 7 квітня.

Як повідомив заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк, відповідними службами облдержадміністрації, санепідемстанції, державної служби надзвичайних ситуацій та управлінням Дежргірпромнагляду України з 17 по 24 березня було проведено обстеження всіх стаціонарних оздоровчих закладів в області.

Загальна кількість таборів у Житомирській області – 22. Скільки з них приймуть на оздоровлення дітей, залежить від того, як адміністрація спільно із власниками таборів проведе підготовчу роботу і врахує всі зауваження і пропозиції. Всі умови мають бути виконані до 20 травня.

«Направляти дітей в табори, які не відповідають елементарним санітарно-гігієнічним, протипожежним вимогам, ми не будемо», - заявив Олександр Антонюк.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ