На Житомирщині найнижча вартість путівок на оздоровлення дітей

На Житомирщині найнижча вартість путівок на оздоровлення дітей

08.04.14 13:52 0 607
Про це журналістам повідомив заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк.

Оздоровлення дітей відбувається, в першу чергу, за рахунок бюджетних коштів. Основними розпорядниками коштів обласного бюджету є департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та управління освіти і науки.

На оздоровлення і відпочинок дітей департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації передбачені видатки в сумі 3 млн. 100 тис. грн. За рахунок цих коштів планується оздоровити 1850 дітей. Всі ці путівки будуть придбані в табори Житомирської області.

За словами Олександра Антонюка, цьогоріч порівняно з минулим роком придбано на 150 путівок менше. Це пов’язано зі збільшенням вартості путівки, яке відбулося внаслідок підвищення мінімальної заробітної плати, вартості продуктів харчування. До того ж у вартість путівки будуть включені видатки на господарські витрати – на заміну обладнання, інвентаря - оздоровчі заклади мають відповідати санітарно-гігієнічним, протипожежним вимогам.

Вартість путівки зросте на 100-150 грн. і складе 2350 грн. Такі ціни порівняно з іншими регіонами України є найнижчими. Приміром, ціна на путівку у Киїівській області починається від 3500 грн., в Одеській, Миколаївській, Херсонській – від 4-5 тис. грн. і вище.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі повідомна ...
Наступна новина: Газета «День» закликає ...

КОМЕНТАРІ