В Чернігівській області подяка рятувальникам

В Чернігівській області подяка рятувальникам

08.04.14 10:15 0 828
Керівництву Управління

Державної служби України

з надзвичайних ситуацій

у Чернігівській області

ПОДЯКА

Я, Лада Кісельова, хочу подякувати працівникам та керівнику шостого професійного пожежного посту смт Любеч, які 30 березня 2014 року швидко ліквідували пожежу в с. Нова Рудня Ріпкинського району.

У цей день в даному населеному пункті я з родиною та друзями відпочивала у своєму заміському будинку. Раптом ми відчули сильний запах диму і, коли вийшли на вулицю та побачили полум'я на сусідньому городі, всі разом кинулися до місця пожежі. Там вже двоє мешканців нашого села гасили палаючий сухостій. Проте сильний вітер дуже швидко поширював вогонь в усіх напрямках. Навіть гуртом ми не могли впоратися з пожежею. Наших зусиль явно було недостатньо, тож вогонь міг охопити житлові будинки. Я зателефонувала до служби порятунку "101". Рятувальники швидко приїхали за викликом і завадили пожежі знищити на нашій вулиці два житлових будинки та ліс на околиці села.

Я щиро вдячна рятувальникам за їх професіоналізм, оперативність і небайдужість до проблем нашого маленького села. В свою чергу, ми проведемо просвітницьку роботу з мешканцями села стосовно обережного поводження з вогнем та недопущення таких пожеж у подальшому.

Від імені мешканців села Нова Рудня -

Кісельова Л. Ю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ