щоб унеможливити виникнення надзвичайних подій на хімічному гіганті «Рівнеазот», працівників Держслужби з НС було додатково ознайомлено із особливостями технологічного процесу підприємства

щоб унеможливити виникнення надзвичайних подій на хімічному гіганті «Рівнеазот», працівників Держслужби з НС було додатково ознайомлено із особливостями технологічного процесу підприємства

08.04.14 10:14 0 805
07 квітня на базі 21 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону з охорони об'єктів Головного управління ДСНС України у Рівненській області з працівниками управління реагування на надзвичайні ситуації та оперативно-диспетчерської служби, проведено теоретичне вивчення оперативно-тактичної характеристики та пожежної небезпеки виробництва аміаку на території публічного акціонерного товарицтва "Рівнеазот".

Метою проведення навчань було вивчення території, місць розташування протипожежного водопостачання, під’їздів до будівель та корпусів підприємства, небезпеки речовин що обертаються в технологічному процесі та наслідків які вони можуть спричинити у разі надзвичайної ситуації.

Заняття проводилось у два етапи. Теоретичну частину занять було проведено у світлиці Державної пожежно-рятувальної частини. На схемі розташування підприємства було показано місця розміщення будівель, зовнішніх установок протипожежного водопостачання та найбільш пожежонебезпечні ділянки виробництва.

Практична частина заняття проводилась безпосередньо на території підприємства, де було вивчено характеристики технологічного обладнання, виробничих комунікацій, ємностей складів небезпечних речовин.

У ході навчань також увага працівників Держслужби з НС була привернута до режимних вимог пожежної безпеки, утримання шляхів евакуації, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, систем пожежної автоматики та протиаварійного захисту.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оприлюднене відео, як ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ