В області відбудеться ІХ щорічна Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

В області відбудеться ІХ щорічна Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

08.04.14 13:04 0 669
«Я хочу бачити світ!» - під таким гаслом з 7 по 27 квітня в області проходитиме Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». Проводиться вона уже дев’ятий рік поспіль. Цьогорічна акція буде присвячена збору коштів для закупівлі обладнання, яка забезпечить лікування та якісну діагностику вад зору у дітей області.

Відповідно до статистики охорони здоров’я, кожного року вперше виявляються захворювання органу зору приблизно у 375 000 дітей.

Важливим аспектом для ефективного лікування та ранньої діагностики дітей є обов’язкове використання найсучаснішого обладнання якісних всесвітніх фірм-виробників та наявність кваліфікованих спеціалістів у даній сфері, які б могли якісно надавати послуги маленьким пацієнтам.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця» має на меті зробити свій вклад у здоланні проблеми зору у дітей України.

Цього року організатори планують залучити до акції 700 волонтерів – учнів шкіл, студентів, членів молодіжних та дитячих громадських організацій. Участь в акції може взяти кожен. Волонтери матимуть спеціальні бейджі, а скриньки, до яких збиратимуться пожертвування, матимуть захисні елементи та символіку благодійного фонду «Серце до серця».

У Тернополі штаб волонтерів діятиме на базі обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молода Просвіта" (вул. Й.Сліпого, 3, каб.3, тел..0976115988).

Кращі волонтери акції влітку зможуть взяти участь у сплаві річкою Дністер та відвідати цікаві місця Україні та за кордоном.

В нашій області акцію організовує управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації спільно з Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» та за сприяння Тернопільської міської ради.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ