Олег Сиротюк ознайомився з ходом виконання ямкового ремонту на Тернопільщині

Олег Сиротюк ознайомився з ходом виконання ямкового ремонту на Тернопільщині

08.04.14 14:15 0 713
Голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк взяв під особистий контроль хід виконання ремонту на дорогах краю. Минулими вихідними він разом з керівником обласної служби автомобільних доріг Богданом Юликом виїхав перевірити роботи дорожників з проведення ямкового ремонту.

«Тернопільщина одна з перших областей в західній Україні, яка розпочала ямковий ремонт, - каже Олег Сиротюк. - В нашій області відповідні роботи розпочалися ще минулого четверга. На поточний ремонт проведено на 1000 квадратних метрів автошляхів краю».

Керівник області стверджує, що обсяг робіт великий, дороги наші в негативному стані.

«Як тільки погода дозволить, роботи розпочнуться у ще більшому масштабі, - переконує Олег Сиротюк. - Незабаром запрацює асфальтний завод. Крок за кроком ми будемо відновлювати дорожнє полотно на скільки нам дозволить фінансування, бо протяжність доріг області – це 5 тисяч кілометрів».

Голова області каже, що він разом з керівником служби автомобільних доріг у пошуках новітніх розробок, які зможуть здешевити ремонт і покращити якість.

«Ми відпрацьовуємо методику залучення громадськості за контролем ремонту доріг. Плануємо оснастити робочі машини камерами, щоб люди в онлайн-режимі могли бачити де, як і на скільки ефективно проходить ремонт на тій чи іншій ділянці. Ми відкриті до громадського контролю», - заявив Олег Сиротюк.

На Тернопільщині уже 10 років ямковий ремонт проводять струменево-ін’єкційною технологією. Її переваги, каже очільник служби автомобільних доріг Богдан Юлик, відсутність підготовчих робіт. Щебеневий матеріал подається під тиском на проїжджу частину. Це дешевше та якісніше закриває ями. Окрім того, економиться трудовий ресурс. На одній машині працює двоє людей.

Богдан Юлик запевнив, що дороги, відремонтовані минулого року таким методом, не зруйнувалися.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку стартує ІХ ...
Наступна новина: ГАРЯЧЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ ТОВ ...

КОМЕНТАРІ