На Тернопіллі олексій Кайда зустрівся з представниками Світового банку

На Тернопіллі олексій Кайда зустрівся з представниками Світового банку

08.04.14 11:55 0 791
7 квітня 2014 року перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності Олексій Кайда провів робочу нараду з представниками місії Світового банку, Міністерства фінансів України та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Участь у зустрічі взяли координатор програм Світового банку в Україні, Білорусії та Молдові Олександр Паньков, директор департаменту фінансової політики Міністерства фінансів Володимир Коцюба, заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Андрій Оленчик.

Відкриваючи зустріч, Олексій Кайда звернув увагу на важливість співпраці зі Світовим банком у забезпеченні стабільного функціонування фінансового сектору та зменшення ризиків у банківській системі.

Своєю чергою, Олександр Паньков повідомив про результати роботи місії Світового банку в Україні протягом минулого тижня. Він розповів про пріоритети та основні напрями реформування фінансової системи, що потенційно можуть бути підтримані Світовим банком.

За словами Олександра Панькова, була розроблена програма дій з реформування фінансового сектору України, яка може бути реалізована із залученням кредитних ресурсів Світового банку в розмірі до $1 млрд в рамках позики на політику розвитку. "Її впровадження надасть змогу забезпечити комплексне оздоровлення та підвищити фінансову стійкість банківської системи", – наголосив Олександр Паньков.

Олексій Кайда зазначив, що український парламент відкритий до співпраці й активна робота Верховної Ради з представниками місії Світового банку дозволить скоординувати законотворчі ініціативи, спрямовані на вдосконалення фінансового сектору.

Нагадаємо, група Світового банку заявила про всебічну підтримку структурних реформ у нашій державі та готовність надати для сприяння економічному розвитку України пакет фінансової допомоги в розмірі до $3 млрд.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ