Луцька міська рада переходить на режим суворої економії

Луцька міська рада переходить на режим суворої економії

09.04.14 14:02 0 687
Міський голова Микола Романюк під час шньої оперативної наради наголосив, що у міському бюджеті не вистачає 17 мільйонів гривень на фінансування бюджетної сфери. Він зауважив, що необхідно приймати рішення щодо оптимізації витрат, аби віднайти кошти. Одним з шляхів є скорочення працівників структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств та установ. Також Микола Романюк закликав керівників витрачати кошти тільки на найнеобхідніші речі. Міський голова зауважив, що необхідно активніше використовувати сучасні технології. За його словами, великі кошти йдуть на папір та інші канцелярські речі.

Микола Романюк зауважив, що ситуація з недостачею коштів на бюджетну сферу була й у минулих роках, і тоді з державного бюджету місту додавали кошти на ці речі. Цьогоріч сподіватися на це не варто у зв’язку з нинішньою суспільно-політичною ситуацією у державі. Микола Романюк зазначив, нині у керівництва країни є інші напрямки, на які спрямується додаткове фінансування, зокрема, - Збройні Сили України.

Однак, міський голова заспокоїв усіх та зауважив, що заробітна плата та витрати на енергоносії фінансуватимуться у повному обсязі, як це передбачено у міському бюджеті. За його словами, будуть скорочені лише окремі виплати, які прописані у постановах Кабінету Міністрів України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Павло Шеремета обговорив із ...

КОМЕНТАРІ