В Луцьку ЖЕК № 8 здійснює ремонт мереж водопостачання

В Луцьку ЖЕК № 8 здійснює ремонт мереж водопостачання

09.04.14 09:42 0 857
Для безперебійного та якісного водопостачання житлово-експлуатаційні підприємства міста системно здійснюють ремонт мереж у будинках, що обслуговують.

Як повідомляє заступник директора Ольга Возняк, здебільшого потребують заміни стояки холодного чи гарячого водопостачання, застарілі засувки тощо.

«Зокрема, у ІІІ-му під’їзді на проспекті Відродження, 49 здійснено заміну стояків холодного водопостачання, на вулиці Конякіна, 12 (ІІ під’їзд) – заміну засувки шарових кранів, а також замінено частину трубопроводу гарячого водопостачання. У житловому будинку № 6 (ІІІ під’їзд), що на вулиці Воїнів - інтернаціоналістів, здійснено заміну стояків гарячого і холодного водопостачання, у будинку на проспекті Соборності, 42 (І під’їзд) – замінено засувки на мережі гарячого водопостачання, а також врізку шарових кранів для втравлювання системи гарячого водопостачання», - повідомила заступник директора.

Окрім цього, у входах до І-го та VІ-го під’їздів житлового будинку на проспекті Перемоги, 21 відновлено освітлення, на проспекті Соборності 13, 15 – замінено електрощитові.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Рада скасувала ...
Наступна новина: В УГКЦ розробили інструкцію ...

КОМЕНТАРІ