Микола Романюк вручив дипломи та подарунки школярам-переможцям конкурсу «Чому я люблю Луцьк»

Микола Романюк вручив дипломи та подарунки школярам-переможцям конкурсу «Чому я люблю Луцьк»

09.04.14 16:23 0 733
У приміщенні Центру туристичної інформації та послуг міський голова Микола Романюк вручив дипломи та подарунки школярам-переможцям конкурсу на найкращий малюнок та твір на тему «Чому я люблю Луцьк», що проходив у рамках промоційної духовно-патріотичної кампанії «Я – Лучанин!».

Начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда повідомила, що на конкурс надійшло близько 100 робіт. Кращі 11 малюнків та 16 творів було відібрано для відзначення. Експозиція, яка зараз розміщена у Центрі туристичної інформації та послуг, згодом буде експонуватися у Волинському краєзнавчому музеї. Роботи переможців – найкращі малюнки та цитати з творів – протягом року будуть розміщуватися на сітілайтах міста. На в Луцьку розміщено вісім площин у центральній частині міста на проспекті Волі, а також на проспекті Перемоги. Раніше ще чотири площини демонструвались на вулиці Винниченка. Крім того, усі роботи розміщені в буклеті, що розповсюджуватиметься у бібліотеках, школах, Центрі туристичної інформації. «Кампанія «Я - Лучанин» спрямована на популяризацію Луцька, його історико-культурної спадщини, заохочення до вивчення та поглиблення знань з його багатогранної історії, виховання любові і поваги до Луцька серед лучан і гостей міста»,– зазначила Наталія Бунда.

Вручаючи нагороди, Микола Романюк акцентував на тому, що саме молодь, діти ще не заангажовані, їхні серця відкриті і вони дивляться на світ інакше. Тому було важливо показати Луцьк очима дитини. Міський голова зауважив, що учасники конкурсу «Чому я люблю Луцьк», творять історію нашого міста, адже їхні прізвища вписані в буклеті, який будуть бачити гості нашого міста. Він подякував школярам за те, що вони своєю творчістю доводять, що наше місто прекрасне, що ним варто і треба гордитися. Побажав дітям подальших творчих успіхів, адже їм у майбутньому розбудовувати наше місто, державу і запевнив, що міська влада буде сприяти творчому розвитку юних лучан.

Нагороди з рук міського голови отримали Веремчук Валерія (Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №20); Гаврилюк Ольга (Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №19); Гіль Вікторія (Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №13); Глущук Аліна (Луцька ЗОШ І-ІІ ступенів №11 – колегіум); Горбачова Анна (Луцька гімназія №4 ім. Модеста Левицького); Губський Тарас (вихованець Палацу учнівської молоді); Дусик Анна (Луцький НВК «Гімназія №14»); Захарія Стефанія (Луцька гімназія №4 ім. Модеста Левицького); Коляда Анна (Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №23); Коришко Юлія (Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №20); Лапачак Юлія (Луцька гімназія №21 ім. Михайла Кравчука); Максимюк Юлія (вихованка Палацу учнівської молоді); Мех Анастасія (Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №23); Петручик Катерина (Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2); Понурко Анастасія (Луцька гімназія №21 ім. Михайла Кравчука); Процюк Олександр (Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №19); Рицай Марія (Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №25); Річко Андрій (Луцький НВК ЗОШ І-ІІ ступенів №10 – професійний ліцей); Ройко Андрій (Луцька гімназія №21 ім. Михайла Кравчука); Саржан Юлія (Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №17); Сорока Юрій (Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №25); Ткаченко Вікторія (Луцький НВК ЗОШ І-ІІ ступенів №10 – професійний ліцей); Третяк Світлана (Луцький НВК №9); Цимбаліста Ольга (Луцький НВК «Гімназія №14»); Цицик Віталій (вихованець Палацу учнівської молоді); Яблончук Анастасія (Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2); Янчук Богдан (Луцький НВК ЗОШ І-ІІ ступенів №7 – природничий ліцей).

Партнером кампанії «Я - Лучанин» стало ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ», яке подарувало кожному переможцю конкурсу солодкий символ нашого міста - пряник «Луцький сувенір», на якому зображений логотип Луцька.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: у лікувальних ...

КОМЕНТАРІ