В Луцьку акція з благоустрою у районі річки Жидувки та урочища Дубовий гай

В Луцьку акція з благоустрою у районі річки Жидувки та урочища Дубовий гай

09.04.14 10:15 0 1191
Акції з благоустрою відбуваються у районі річки Жидувки: від вулиці Львівської до вулиці Станіславського; від вулиці Станіславського до бульвару Дружби Народів; від бульвару Дружби Народів до вулиці Потебні. Прибирають також прибережну водоохоронну зону річки Жидувка протяжністю 8 кілометрів з обох берегів. Понад 500 чоловік взяли участь у загальноміському Дні довкілля. Це - колективи ТзОВ «Кромберг енд Шуберт», АТ «СКФ Україна», гаражного кооперативу «Граніт», ЖКП №2, дошкільних навчальних закладів №22, 23,облспоживспілки, студенти Вищого професійного училища, старшокласники загальноосвітніх шкіл №20, 24.

Депутати міської ради Євгеній Ткачук та Микола Яручик забезпечили учасників толоки рукавицями та мішками для збору сміття. «Це наш виборчий округ, тому нам приємно долучитися до корисної ініціативи відділу екології міської ради. Ми з Євгеном Ткачуком вирішили не лише допомогти у придбанні засобів для прибирання, а й безпосередньо взяти участь в очистці території. Є різні люди, після зими парк занедбаний, потрібно його прибрати щоб потім було приємно прогулятися », – сказав Микола Яручик. Його колега Євген Ткачук додав: «Цього року мешканці мікрорайону дзвонили, виявляли бажання долучитися до прибирання. Це добре, у чистому парку буде приємно відпочивати». Прибирати парк прийшов і син депутата - Володя Ткачук. «Тому, що тут гуляю з друзями», – пояснив хлопчик.

На толоку прибув міський голова Микола Романюк, щоб на місці ознайомитися з ходом робіт. Він подякував усім учасникам акції, окремо депутатам міської ради Євгену Ткачуку та Миколі Яручику за активну участь в акції з благоустрою – надану допомогу в організації прибирання міста та особисту участь. Він також висловив слова вдячності усім учасникам колективів та жителям мікрорайону, які прийшли прибирати парк, де згодом будуть відпочивати. Міський голова закликав берегти навколишню природу щодня, робити зауваження тим, хто смітить. Він запевнив, що міська влада й надалі буде старатися облаштовувати місця відпочинку лучан.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока повідомив, що учасники загальноміської толоки прибирають сміття, тверді побутові відходи, сухий самосів, повалені дерева із русла річки. Потім усе це з урочища Дубовий гай (району ЛПЗ) вивозять на полігон у Брище.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: На Хмельниччині нова ...

КОМЕНТАРІ