Луцьк: день здоров’я в школах міста

Луцьк: день здоров’я в школах міста

09.04.14 08:38 0 792
У понеділок, 7 квітня 2014 року, в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста відбулися спортивно-масові заходи, присвячені Всесвітньому Дню здоров’я.

Ранок розпочався з ранкової гімнастики у дошкільних та гімнастики до занять у загальноосвітніх навчальних закладах, далі - школярі та дошкільнята брали участь у «Веселих стартах», спортивних естафетах, «Козацьких забавах», грали у футбол, настільний теніс.

Молодші школярі НВК № 9 мали змогу позмагатися в захоплюючих естафетах на свіжому повітрі, чому передувала танцювальна розминка під музичний супровід. У малій спортивній залі старшокласниці займалися степ-аеробікою та стречінгом, а у великій - майстер-клас для любителів баскетболу провели гравці вищої ліги баскетболу з команди «Лучеськ» Ілля Бедлінський, Петро Глушко та Панайотіс Урумов.

Учні ЗОШ І-ІІІ ст. № 16 провели День здоров’я в дусі олімпізму, адже на них чекало урочисте підняття олімпійського прапора та внесення олімпійського вогню. Опісля урочистого відкриття свята дітлахи зробили зарядку та приступили до виконання спортивних забав.

Зі слів учнів, всі отримали масу задоволення та заряд бадьорості.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині постійно ...
Наступна новина: У Львові триває ...

КОМЕНТАРІ